Techniek

Support

Techniek

Voor technische service op maat, volledig gericht op het verbeteren van uw bedrijfsproces(sen), kunt u terecht bij Brocacef Supplies & Services. Sinds 1991 is de technische service van Brocacef Supplies & Services een begrip, binnen zowel de extramurale als ook de intramurale markt. Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt gebruik van onze diensten.

De technische service van Brocacef Supplies & Services voorziet u van advies, levert u apparatuur en installeert dit voor u. Tevens wordt een uitgebreide gebruikstraining verzorgd, opdat u het desbetreffende apparaat altijd op de juiste manier weet te gebruiken en in te zetten.

Ook het (preventief) onderhoud aan uw apparatuur wordt verzorgd door Brocacef Supplies & Services. Of het nu gaat om balansen, uitvulapparatuur, stofafzuigkasten en/of afhaalkluizen, onze servicetechnici kennen uw apparatuur, omdat zij veelal door de leveranciers zelf zijn getraind en opgeleid. En mocht zich onverwacht een storing aandienen, dan kunt u dat 24 uur per dag en 7 dagen per week aan ons doorgeven en zijn wij snel ter plaatse om dit voor u op te lossen.

Naast werkzaamheden die wij bij u op locatie uitvoeren, beschikt Brocacef Supplies & Services over een reparatiecentrum in Maarssen. Hier worden zaken en reparaties opgepakt die niet of heel moeilijk op locatie zijn uit te voeren. Zo is het in Maarssen bijvoorbeeld mogelijk om vrijwel alle merken en type temperatuurdataloggers te certificeren in onze temperatuurkalibrator.

Heeft u interesse in één van onze producten of diensten en/of een specifieke vraag, dan kunt u contact opnemen met onze centrale servicedesk via telefoonnummer 030 686 22 60. Onze bekwame medewerkers staan u graag te woord.

 

Installatiepartner voor Pharmaself24

Brocacef Supplies & Services is installatiepartner van Pharmaself en verzorgt vanuit die rol voor u de installatie van en het onderhoud aan de Pharmaself24-uitgifterobot van Pharma Robots.

Deze 24-uurs uitgifterobot vergemakkelijkt u het werk en reduceert kosten in de apotheek. Daarnaast is het een zeer betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige machine.

Hier vindt u meer achtergrondinformatie over de Pharmaself24-uitgifterobot.

 

Kalibratie externe meetapparatuur

De betrouwbaarheid en kwaliteit van door u gebruikte meetapparatuur is van groot belang. Een belangrijk onderdeel is temperatuurbewaking van koel- en vrieskasten in de apotheek. Monitoring hiervan geschiedt met behulp van digitale temperatuurloggers, die conform kwaliteitseisen (o.a. HKZ certificering, gebaseerd op ISO 9001) ook zelf gekalibreerd dienen te worden.

Onze technische service kan deze kalibratiewerkzaamheden voor u verrichten en waar nodig justeren. Wegens grote flexibiliteit en korte doorlooptijd van kalibraties, kunnen wij een korte afwezigheid van uw loggers garanderen. Alle merken worden gekalibreerd tegen een scherp tarief.

 

Certificaten en samenwerking

Brocacef Supplies & Services is NMi erkend keurder voor het kalibreren van balansen, samenwerker met Agentschap Telecom afdeling Metrologie en Waarborg, voorheen Verispect (Toezichthouder van de Metrologie en Waarborg wet) en ISO 9001:2008 gecertificeerd.

             Logo Maatschap Telecom Ministerie van Economische Zaken_RGB_pos op wit_x_nl                   logo-nen-iso9001-2008

 

 

Apparatuur en installatie

Voor onderstaande apparatuur, als ook de installatie en het beheer en onderhoud hiervan, kunt u terecht bij Brocacef Supplies & Services:

 • Locatiebepaling recept
 •  Zelfbedieningsafhaalkluis
 • Snelbalie
 • Zelfzorg(middelen) uitgifte-automaat
 • Balansen (conform Metrologiewet)
 • Bereidingsappartuur
 • Autoclaaf
 • Lafkasten
 • Stofafzuigkasten
 • Robot (geneesmiddelendispensers)
 • ServiSoft Track & Trace
 • Pharmaself – Tresor – ServiLocker
 • ServiQueue & Manager volgnummersysteem