Techniek

U kunt bij ons terecht voor technische service op maat: advies, installatie en onderhoud. Al meer dan 40 jaar is onze technische service een begrip, binnen zowel de extramurale als intramurale markt. Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt gebruik van onze diensten.

Techniek

 

Onderhoud bereidingsapparatuur


De betrouwbaarheid van uw bereidingsapparatuur is van groot belang voor uw productieproces. Daarom onderhouden, valideren en kalibreren onze

gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers uw apparatuur.

Dit doen we voor zowel de extramurale- als intramurale markt.

We zijn NMi erkend keurder voor het kalibreren van balansen, werken samen met Agentschap Telecom afdeling Metrologie en Waarborg, voorheen Verispect

(Toezichthouder van de Metrologie en Waarborg wet) en zijn

ISO 9001:2015 gecertificeerd.
  Installatie en technische ondersteuning afhaalkluizen


Afhaalkluizen en geneesmiddelendispensers installeren wij voor u in de apotheek.

Bij storingen zorgt onze servicedienst ervoor dat deze zo snel mogelijk opgelost

worden zodat u en uw patiënten minimale hinder ondervinden.Pharmaself24
We zijn installatiepartner van Pharmaself en verzorgen vanuit die rol voor u de installatie van en het onderhoud aan de Pharmaself24-uitgifterobot van Pharma Robots.


Deze 24-uurs uitgifterobot vergemakkelijkt het werk voor u en reduceert kosten in de apotheek. Daarnaast is het een zeer betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige machine. Hier vindt u meer achtergrondinformatie over de Pharmaself24-uitgifterobot.
  Kalibratie temperatuur registratie- en monitoringsystemen


Uw meetapparatuur moet betrouwbaar zijn en van goede kwaliteit.

Een belangrijk onderdeel is temperatuurbewaking van koel- en vrieskasten in de apotheek. Monitoring hiervan gebeurt met behulp van digitale temperatuurloggers. Deze dienen conform kwaliteitseisen (o.a. HKZ certificering, gebaseerd op ISO 9001) ook zelf gekalibreerd te worden.


Onze technische service kan deze kalibratiewerkzaamheden voor u verrichten en waar nodig justeren. Wij kunnen een korte afwezigheid van uw loggers garanderen door een grote flexibiliteit en korte doorlooptijd van kalibraties. Alle merken worden gekalibreerd tegen een scherp tarief.Interesse in onze diensten, een vraag of hulp nodig?
Neemt u dan contact op met onze centrale servicedesk via telefoonnummer 030 686 22 60. Wij helpen u graag verder. Wanneer u een medewerker aan de lijn heeft kunt u met de volgende link een supportsessie starten.

 

Menu