Performance webshop Brocacef Supplies & Services geoptimaliseerd

Heeft u de afgelopen weken onze webshop bezocht? Dan is het u ongetwijfeld opgevallen dat de shop veel tijd nodig had om te laden. De performance was onder de maat, waardoor het in sommige gevallen niet mogelijk was online een bestelling te plaatsen. Onze collega’s van de binnendienst hebben hierdoor een aantal bestellingen handmatig in onze systemen moeten verwerken. Kortom, dit was voor niemand een wenselijke situatie.

De kwaliteit van onze online omgeving is cruciaal voor de klantbeleving en -tevredenheid. Daarom hebben achter de schermen gewerkt aan onze site en kunnen we u nu melden dat de performance van onze webshop weer op niveau is. Dat wil zeggen dat de snelheid waarmee de artikelen geladen worden sterk is verbeterd.

Gebruikers van de webshop zullen tijdens het bestelproces niet meer onnodig hoeven te wachten. Tot gisterenavond (25 maart jl.) kwart over zeven is er hard gewerkt om de nieuwe shop live te krijgen.
Vanuit onze website wordt er met een redirect naar onze nieuwe shop
verwezen.

Dit is echter de eerste fase van de vernieuwing van onze online omgeving. Wij werken aan een volledig nieuwe website met webshop om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zullen u hierover op de hoogte houden. Heeft u nog vragen over uw bestelling of andere zaken? Dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van de binnendienst via info@brocacefsupplies-services.nl of telefonisch 030-686 22 11.

Menu