Organisatie

Brocacef Supplies & Services is een internationale handelsonderneming op het gebied van verpakkingen, apparatuur, drukwerk, (bereidings)benodigdheden en medische artikelen aan de extra- en intramurale markt. Voor onderhoud, installaties en ICT diensten beschikt Brocacef Supplies & Services over een uitstekend Technische Service. Daarnaast biedt Brocacef Supplies & Services een uitgebreid assortiment verpakkingen voor producenten en co-packers binnen de farmaceutische, cosmetische en veterinaire branches.


Missie

Brocacef Supplies & Services is een betrouwbare en servicegerichte handelsonderneming en de innovatieve partner voor een optimale bedrijfsvoering. Door onze dienstverlening presteren onze partners beter. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid pakket van producten en diensten aan onze relaties: apotheekhoudenden en handelspartners.

Visie

Brocacef Supplies & Services biedt relaties als partner optimale ondersteuning in de bedrijfsvoering. Samenwerking, kennis en ervaring zijn de onderscheidende krachten van onze organisatie en zijn daarmee onze basis voor duurzaam succesvol ondernemen. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal.


Verpakkingen

Met onze persoonlijke aanpak en de mogelijkheid om zowel standaard- als maatwerkverpakkingen te leveren, bedienen we tal van sectoren. In de loop van de jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers en partners waarmee we samenwerken om voor iedere partij een passende kwaliteitsverpakking te kunnen produceren. Wij bieden meer dan alleen apotheekverpakkingen, download hier onze brochure. 

Organisatie1

Livsane

Sinds 2012 heeft Brocacef Supplies & services LIVSANE aan het assortiment toegevoegd. Hiermee speelt Brocacef Supplies & Services in op de wens van apothekers een totaalpakket aan de consument te bieden. Met Livsane bent u verzekerd van OTC producten die aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen die men van een apotheekmerk mag verwachten. Daarnaast voldoet het brede assortiment aan de wensen en eisen die uw consument aan  OTC producten stelt; dezelfde kwaliteit als het A-merk tegen een eerlijke prijs. Bezoek ook eens de consumentenwebsite van Livsane.

Drukwerk

U kunt terecht bij ons voor drukwerk als enveloppen, briefpapier en rekeningen tot aan meer specialistisch drukwerk als bijvoorbeeld thermische etiketten. Daarnaast kunnen wij u tevens ondersteunen in en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl. Heeft u behoefte aan grote(re) oplages, maar beschikt u zelf niet over de benodigde ruimte dit op te slaan, dan kunnen wij uw drukwerk voor u op slaan en op afroep bij u leveren in de apotheek.

Brocacef Groep

Brocacef Supplies & Services is onderdeel van Brocacef Groep. Brocacef Groep is een groep van ondernemingen, werkzaam op het gebied van de gezondheidszorg:

  • Apotheken
  • Apotheekhoudende huisartsen
  • Dierenartspraktijken
  • Farmaceutische industrie
  • Ziekenhuizen
  • Zorginstellingen
  • Zorgconsument
  • Overige industrieën