Header-LIVSANE-paracetamol

Nieuw, de OTC producten van Livsane

Livsane is hard op weg hét zelfzorgmerk te worden. U kunt bij Livsane terecht voor het breedste assortiment aan zelfzorgproducten exclusief voor de apotheek. Met de consumentvriendelijke verpakkingen bieden we alle apotheken in Nederland ons apotheekmerk aan. Livsane heeft inmiddels een nieuwe, moderne uitstraling die terugkomt in alle verpakkingen, communicatiematerialen en de consumentenwebsite. De exclusiviteit van Livsane én deskundigheid van de apotheek wordt met deze nieuwe stijl extra benadrukt. Het assortiment is beschikbaar via alle reguliere geneesmiddelengroothandels. De zelfzorgproductlijn is in diverse categorieën reeds uitgebreid met OTC producten zoals:

De boodschap van het apotheekmerk Livsane is erop gericht om de consument naar de specialist te verwijzen; de apotheek. Met Livsane in uw schap bent u verzekerd van zelfzorgproducten die aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen die men van  een apotheekmerk mag verwachten. De producten hebben een aantrekkelijke prijs en vergelijkbare kwaliteit als een A-merk. Met uw deskundig advies en de producten uit het Livsane assortiment, kunt u de zorgconsument persoonlijk en gericht productadvies geven.

Wilt u Livsane ook opnemen in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op via e-mail info@brocacefsupplies-services.nl of telefonisch via 030-686 22 11. Wij plannen met genoegen een afspraak met een van onze accountmanagers in.

In 2012 is Livsane als merk geïntroduceerd exclusief voor de Nederlandse apotheekmarkt. Anno 2019 is Livsane een Europees apotheekmerk en in ruim 12 landen verkrijgbaar. Livsane heeft een nieuwe huisstijl en het assortiment is uitgebreid met nieuwe producten en productcategorieën. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Livsane, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!

 

Menu