Header-LIVSANE-paracetamol

Nieuw, de zelfzorgproducten van Livsane

U kunt bij Livsane terecht voor de breedste assortiment aan zelfzorgproducten exclusief voor de apotheek. De productlijn is reeds uitgebreid met OTC producten zoals Paracetamol, Xylometazoline, Mebendazol en Acetylcysteïne bruistabletten. Met de consumentvriendelijke verpakkingen bieden we alle apotheken in Nederland ons apotheekmerk aan. Het assortiment is tevens beschikbaar via alle groothandels.

Met Livsane in uw schap bent u verzekerd van zelfzorgproducten die aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen die men van een apotheekmerk mag verwachten. De producten hebben een aantrekkelijke prijs en vergelijkbare kwaliteit als een A-merk. Met uw deskundig advies en de producten uit het Livsane assortiment, kunt u de zorgconsument persoonlijk en gericht productadvies geven. Wilt u Livsane ook opnemen in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op via e-mail info@brocacefsupplies-services.nl of telefonisch via 030-686 22 11.

In 2012 is Livsane als merk geïntroduceerd exclusief voor de Nederlandse apotheekmarkt. Anno 2018 is Livsane een Europees apotheekmerk en in ruim 12 landen verkrijgbaar. Livsane heeft een nieuwe huisstijl en het assortiment is uitgebreid met nieuwe producten en productcategorieën. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Livsane, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!

 

Menu