Neem een kijkje in onze nieuwe webshop voor de veterinaire sector

Vanaf vandaag verwelkomen wij u graag in onze vernieuwde online shop op het vertrouwde adres: www.vetin.nl. Nu met nog meer supplies & services voor uw praktijk of kliniek.

De Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services

Wij  presenteren ons vanaf vandaag, met een uitgebreid assortiment, officieel als partner voor veterinaire supplies en services. Hierbij wordt op het welbekende adres www.vetin.nl de nieuwe webshop voor onze veterinaire dienstverlening gelanceerd.

In onze nieuwe online shop vindt u een breed  assortiment hoogwaardige apparatuur, instrumenten en toebehoren ten behoeve van uw dagelijkse praktijkvoering. Maar ook voor verpakkingen, disposables en drukwerk (op maat) kunt u bij ons terecht.

Als partner voor de veterinaire sector bieden wij supplies & services op ieder vakgebied. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en benodigdheden voor eerstelijns diergeneeskunde en voor gespecialiseerde tweedelijns onderzoeken en behandelingen.

Of u nu werkzaam bent binnen het vakgebied gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, paarden of laboratorium, wij denken graag met u mee. Zodat u 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunt bieden.

Bij de Technische Service van Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor dienstverlening op maat: advies, installatie en onderhoud. Want of het nu gaat om het installeren van een autoclaaf, het kalibreren van een infuuspomp of olie verversen van de compressor van een tandheelkundige unit, tijdig en vakkundig uitvoeren van deze werkzaamheden draagt bij aan de levensduur van uw apparatuur en kan storingen voorkomen.

Wat verandert er voor u?

In onze vernieuwde webshop is niet alleen ons assortiment flink uitgebreid met onder andere disposables, verpakkingen en drukwerk, ook uw persoonlijke omgeving in de webshop is aangepast. Met ‘Mijn Account’ kunt u:

  • artikelen online bestellen
  • artikelen van uw interesse in een ‘wensenlijst’ plaatsen
  • opgebouwde bestelhistorie inzien
  • bestellingen opnieuw plaatsen

Activeer vandaag nog uw account in onze vernieuwde shop

Nieuwsgierig naar wat wij u nog meer te bieden hebben? Activeer uw account door het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Ga naar www.vetin.nl/wachtwoord

Heeft u problemen met inloggen? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s van de verkoopbinnendienst via telefoonnummer: (030) 686 22 22 of per mail veterinair-bss@brocacef.nl.

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.