Doelgroepen

Extramuraal
Brocacef Supplies & Services is 50 jaar geleden gestart als voorraadhoudende groothandel van geneesmiddel-verpakkingen voor openbare apotheken en apotheekhoudende artsen. Inmiddels is Brocacef Supplies & Services een toonaangevende internationale handelsonderneming van verpakkingen, drukwerk, benodigdheden, medische artikelen en bereidingsapparatuur voor de apotheek en leverancier van apparatuur zoals geneesmiddelen-uitgiftedispensers en afhaalkluissystemen, ondersteund door een eigen afdeling Technische Service. Sinds 2012 biedt Brocacef Supplies & Services onder de naam Livsane een uitgebreide lijn cremes en zalven exclusief voor de apotheek.

Intramuraal
Dankzij een duidelijk probleemoplossende visie op de dagelijkse praktijk van ziekenhuisapothekers en hun assistenten, is Brocacef Supplies & Services uitgegroeid tot een toonaangevende internationale handelsonderneming. Naast het leveren van apparatuur is Brocacef Supplies & Services een vertrouwde naam op het gebied van verpakkingen, medische artikelen en disposables en dermatica met de gewenste logistieke afwikkeling.

Groothandel
Door de dagelijkse afleverfrequentie van de farmagroothandels heeft een groot aantal relaties ervoor gekozen om minder magazijnvolume in te zetten voor verbruiksartikelen.

Handel & industrie
Brocacef Supplies & Services is een begrip in de medische en farmaceutische branche. Een omgeving waarin kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan en een probleemoplossende visie als een echte meerwaarde wordt gezien. Wij bieden een ruim assortiment verpakkingen, met name geschikt voor de farmaceutische, cosmetische en veterinaire branche.

Export
De jarenlange ervaring en het ontwikkelde specialisme van Brocacef Supplies & Services wordt in de markten buiten Nederland als toegevoegde waarde gezien. Specifieke kennis van verpakkingen in de medische en farmaceutische branches is ook voor onze partners buiten Nederland beschikbaar.