Foto-producten-Nieuwsbrief-Livsane

Livsane vernieuwt!

Livsane wordt in een nieuw jasje gestoken met een moderne en frisse uitstraling, geheel passend bij de huidige vraag van de consument. Livsane is speciaal voor de apotheek ontwikkeld en éxclusief verkrijgbaar in de apotheek. De exclusiviteit voor de apotheek willen wij met het nieuwe logo extra benadrukken.

Sinds de introductie van Livsane in 2012 is er veel gebeurd. Daar waar Livsane kort na de lancering nog voornamelijk bestond uit diverse crèmes & zalven is het merk steeds verder uitgebreid. Er zijn nieuwe productgroepen aan het assortiment toegevoegd zoals hulpmiddelen, mondspoelingen en verzorgingsproducten. Het is inmiddels een brede productlijn van kwalitatief hoogwaardige producten met een optimaal rendement.

Wat kunt u verwachten?
Vanaf nu gaat u geleidelijk aan kennismaken met het vernieuwde uiterlijk van Livsane, te beginnen met enkele crèmes & zalven en mondspoelingen. Zij bijten de spits af. Hulpmiddelen en verzorgingsproducten volgen én zeker niet onbelangrijk: ‘We breiden uit!’. Hierover hoort u nog van ons de komende weken en maanden, dus blijf onze berichtgeving goed in de gaten houden!

Contact
Wij hopen, samen met u, het vernieuwde Livsane voor de consument een mooie plek in de apotheek te geven. Voor informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager van Supplies & Services, telefonisch 030 686 22 11 of per e-mail info@brocacefsupplies-services.nl.

Menu