Livsane primeur bij het KNMP voorjaarscongres 2020

Ondanks  de verscherpte maatregelen kon het KNMP Voorjaarscongres op dinsdag 10 maart gewoon plaatsvinden. Ook dit jaar waren onze accountmanagers aanwezig om met enthousiaste apothekers te
spreken over het unieke Livsane concept.

Dit jaar was de introductie van het digitale reclamescherm binnen het Livsane concept, de eye catcher van de stand. Het scherm is niet alleen een wachtverzachter maar zeker ook een middel om uw handverkoop een impuls te geven.

Livsane is anno 2020 hét zelfzorgmerk voor de apotheek. Met een herkenbare en professionele uitstraling en promotionele/ inhoudelijke materialen ondersteunt Livsane de apotheek om hun zorgconsument van optimaal advies te voorzien en de zichtbaarheid van als zorgverlener in de wijk te vergroten.

Livsane biedt het meest complete assortiment (zelfzorg)producten zoals:

OTC geneesmiddelen
Crèmes en zalven
Vitamines & mineralen 
Verzorgingsproducten 
Hulpmiddelen
Wondzorg

De productlijn van Livsane wordt dit jaar verder uitgebreid met onder andere Cetrizine en Diclofenac. Speciaal en alleen voor apotheken zijn de producten van Livsane te bestellen bij bijna iedere groothandel. Of rechtstreeks in de webshop van Brocacef Supplies & Services.

Bent u niet in de gelegenheid geweest ons tijdens het KNMP Voorjaarscongres te bezoeken maar is uw interesse toch gewekt?

Dan nodigen wij u uit een (telefonische) afspraak te maken met één van onze accountmanagers. U kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service, telefoonnummer: 030 – 686 22 11.

Wilt u over het Livsane concept op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. U kunt op de website van Brocacef Supplies & Services terecht voor bestellingen. Klik hier voor meer informatie over het Livsane concept.

Menu