Livsane pilot, digitaal reclamescherm

Binnen het Livsane concept zijn wij per 1 december jongstleden begonnen met het installeren van de eerste digitale reclameschermen. De komende maanden gaat een aantal zelfstandige apotheken hiermee een pilot starten.

Geef uw handverkoop een boost met het digitale reclamescherm van Livsane. Een boodschap waar de deelnemers aan onze landelijke pilot wel oren naar hebben. De wachtverzachter toont gemiddeld tien roulerende reclameboodschappen, waarbij de focus ligt op Livsane naast de huidverzorging van bekende apotheekmerken. De Livsane reclame uitingen zijn uiteraard gekoppeld aan het op dat moment actuele seizoenthema. 

Nooit meer posters plakken, wel een eyecatcher in uw publieksruimte! Stelt u zich eens voor wat dat voor de uitstraling van uw apotheek kan doen. Wie weet maakt u in 2021 als één van de eerste gebruik van deze extra dienst binnen het Livsane concept.

Met dank aan L’Oréal , Beiersdorf en MINERVA Research Labs voor het aanleveren van reclame boodschappen.

Meer weten over het digitale reclamescherm en de andere ondersteuning binnen het Livsane concept? De accountmanagers van Brocacef Supplies & Services vertellen u hierover graag vrijblijvend meer. Zij zijn te bereiken op (030) 686 22 11