Homepage

Lancering van de nieuwe Livsane consumentenwebsite

Livsane is hard op weg hét zelfzorgmerk te worden voor de apotheek. Met de introductie van OTC geneesmiddelen heeft Livsane het breedste assortiment zelfzorgproducten. De missie van Livsane is de beste zorg te leveren aan de zorgconsument en de ondersteuning van een consumentenwebsite draagt hier aan bij.

Naast informeren anticipeert de nieuwe consumentenwebsite op de behoefte van de consument om zelfredzamer te worden. Zo zijn alle bijsluiters en additionele informatie van het gehele assortiment digitaal voor uw zorgconsument beschikbaar.

Livsane heeft inmiddels een nieuwe, moderne uitstraling die terugkomt in alle verpakkingen, communicatiematerialen en de consumentenwebsite. Livsane is speciaal ontwikkeld voor (en exclusief verkrijgbaar in) de apotheek. De exclusiviteit van Livsane én deskundigheid van de apotheek willen wij met de nieuwe stijl extra benadrukken.

De nieuwe Livsane consumentenwebsite is vanaf 1 maart beschikbaar. U vindt hier ons assortiment en alle producten die we dit jaar verwachten.

Menu