Lancering Blockline website voor al uw standaard- en maatwerkverpakkingen

De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de herpositionering van Blockline, de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services B.V. Vandaag hebben wij www.blockline.nl gelanceerd, de nieuwe website waarmee wij ons als professionele partner voor kwalitatieve verpakkingen en maatwerk oplossingen officieel presenteren aan een bredere (potentiële) doelgroep. 

Blockline (voorheen Blockland) is de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services, opgericht in 1964. In eerste instantie lag de focus voornamelijk op farmaceutische verpakkingen. Vanwege de hoge kwaliteitseisen die Blockline aan haar verpakkingsassortiment stelde, ontstond er al snel vraag uit andere sectoren. Ondertussen weten leveranciers, producenten of (loon)verpakkers in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branches ons te vinden. Ook u laten wij graag profiteren van de kennis en expertise die wij in de afgelopen 55 jaar hebben opgebouwd.

Bij Blockline staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle verpakkingen binnen ons assortiment betrekken wij als (exclusief) distributeur van leveranciers die naar onze kwaliteitsstandaarden opereren. Wilt u verpakkingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, dan hebben wij daarvoor onze eigen Blockline verpakkingslijn. Deze is GMP proof.

Kortom, bent u op zoek naar standaard- of maatwerkverpakkingen? Neem een kijkje in onze wereld en kom eenvoudig in contact met één van onze experts. Wanneer u de mensen achter Blockline liever persoonlijk wilt ontmoeten, dan nodigen wij u van harte uit op onze stand (E218) tijdens  EMPACK 2020 op 15,16 en 17 september in Utrecht.

Blockline is een merknaam voor de verpakkingsactiviteit die onder de vlag van Brocacef Supplies & Services B.V. blijft opereren.

Menu