KNMP najaarscongres 2019: Langer thuis met Livsane

Livsane stand KNMP

Ook dit jaar is Livsane weer aanwezig bij het KNMP Najaarscongres op dinsdag 8 oktober in Utrecht. Graag vertellen wij u tijdens het congres alles over ons unieke Livsane concept.

U ben van harte welkom op onze stand op nummer 20. Het congres zal dit jaar in teken staan van het thema: Langer thuis.

Het thema sluit aan op het Rijksoverheid programma, gericht op de grote en groeiende groep ouderen die zelfstandig thuis wonen. Door de vergrijzing onder de Nederlandse bevolking groeit het aantal ouderen en neemt de vraag naar zorg toe. Het uitgangspunt van het ‘Langer thuis’ programma is de wens van ouderen om zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig te kunnen blijven wonen, met ondersteuning en zorg die aansluit bij hun persoonlijke behoeften.

Langer thuis gaat vaak gepaard met goede zorg gecombineerd met receptgeneesmiddelen en zelfzorgproducten. Met Livsane bieden we het breedste assortiment zelfzorgproducten, van crèmes en zalven, OTC geneesmiddelen, mondspoelingen, vitamines, hulpmiddelen, verzorgingsproducten tot wondzorgproducten. 

De consumentvriendelijke verpakkingen van Livsane bieden we aan alle apotheken in Nederland aan als apotheekmerken is beschikbaar via alle groothandels. Door de herkenbare en professionele uitstraling en promotionele en inhoudelijke materialen ondersteunt Livsane u om uw zorgconsument optimaal te kunnen adviseren. Hiermee is Livsane hét zelfzorgmerk voor de apotheek.

Met Livsane producten en uw deskundig advies verleent u de best mogelijke zorg aan uw zorgconsument.

Zien wij u 8 oktober in onze stand?

Met vriendelijke groet,
Team Livsane

Bent u niet in de gelegenheid ons tijdens het KNMP Congres te bezoeken, maar is uw interesse toch gewekt? Dan maakt een van onze accountmanagers graag een afspraak met u. U kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service, telefoonnummer: 030 – 686 22 11.

Het programma en additionele informatie voor de dag kunt u hier terugvinden. Tickets voor het congres kunt u via deze link bestellen.

Menu