Historie

Het verhaal van Brocacef Supplies & Services begint in 1964. Toen heette het bedrijf nog Bloklandpack – later kortweg Blockland – en zijn volledig gespecialiseerd in verpakkingen voor de farmacie . Al snel ontstaat er vraag vanuit andere sectoren. Waarom? Omdat andere sectoren dezelfde eisen stellen aan de verpakkingen voor hun producten zoals in de farmacie .

In 1986 wordt Bloklandpack overgenomen door Brocacef en hierbij sluiten later nog andere partijen aan. Hierdoor werden krachten gebundeld en de expertise vergroot. De fusering van experts op het gebied van medische artikelen en experts in handel en industrie vormt Blockland. De focus wordt gelegd op innovatie en ontwikkeling binnen de intra- en extramurale zorg. En deze missie wordt nog steeds voortgezet bij Brocacef Supplies & Services.

Historie

Brocacef Supplies & Services heeft in de loop van de jaren een zeer uitgebreid internationaal netwerk van partners in de farmaceutische branche opgebouwd. Dit netwerk zetten we graag in om onze klanten te helpen bij alle producten die zij nodig hebben. Wat uw wensen en behoeften ook zijn: we zoeken samen met u altijd naar de best passende oplossing.