Drukwerk

Drukwerk

U kunt terecht bij ons voor drukwerk als enveloppen, briefpapier en rekeningen tot aan meer specialistisch drukwerk als bijvoorbeeld thermische etiketten. Daarnaast kunnen wij u tevens ondersteunen in en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl.

Heeft u behoefte aan grote(re) oplages, maar beschikt u zelf niet over de benodigde ruimte dit op te slaan, dan kunnen wij uw drukwerk voor u op slaan en op afroep bij u leveren in de apotheek.

Heeft u interesse in één van onze producten of diensten en/of een specifieke vraag, dan kunt u contact opnemen met onze Customer Service via telefoonnummer 030 686 22 11. Onze bekwame medewerkers staan u graag te woord. Voor Drukwerk bestellingen kunt u ook terecht in onze Brandportal.

Etiketten

Voor alle printers en diverse apotheekinformatiesystemen beschikt Brocacef Supplies & Services over de vereiste etiketten. Ons assortiment bevat etiketten die geplakt kunnen worden op diverse ondergronden (flacons, tubes, glazen & kunststof medicijnflessen, karton en papier).

Ook kunt u bij ons terecht voor speciale etiketten met een permanente of semi-permanente lijmlaag. Wij denken graag met u mee. Op uw verzoek houden wij kosteloos een doos van uw bedrukte etiketten op voorraad. Bij afroep vóór 12.00 uur kunnen wij de doos etiketten nog dezelfde dag versturen.

Tevens kunnen wij blanco etiketten die geschikt zijn voor de meest voorkomen etikettenprinters in de apotheek, uit voorraad leveren. Door de grote diversiteit aan type etikettenprinters en bijbehorende etiketten leveren wij ook advies op maat.

Gepersonaliseerd drukwerk

Het is mogelijk drukwerk op maat en geheel volgens uw specifieke wensen en vereisten (op) te maken en te leveren. U kunt hierbij denken aan divers drukwerk zoals bijvoorbeeld kwitanties en rekeningen, enveloppen, briefpapier, A6-briefjes en/of promotionele items.

De verschillende drukwerk-uitingen voor uw apotheekinformatiesysteem kunnen wij ook op maat opmaken. Bijvoorbeeld met de gewenste bedrukking, in het gewenste formaat, in de kleur en met het materiaal van uw voorkeur.

Zakken, tassen en vouwdozen

U kunt bij ons terecht voor gepersonaliseerde zakken, tassen en vouwdozen, volledig volgens uw huisstijl. Naast verschillende modellen, formaten en bedrukkingen kunnen wij u deze tevens leveren in verschillende soorten materialen.

Wij leveren bijvoorbeeld zeer sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen en blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. Ook voor deze artikelen geldt dat wij grote oplages voor u kunnen opslaan en op afroep kunnen uitleveren.

Interesse in onze Drukwerk diensten, een vraag of hulp nodig?

Neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 030 686 22 11. Wij helpen u graag verder.