Drukwerk

Drukwerk

Voor drukwerk als enveloppen, briefpapier en rekeningen tot aan meer specialistisch drukwerk als bijvoorbeeld thermische etiketten, kunt u terecht bij Brocacef Supplies & Services. Daarnaast kunnen wij u tevens ondersteunen in en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl.

Heeft u behoefte aan grote(re) oplages, maar beschikt u zelf niet over de benodigde ruimte dit op te slaan, dan biedt Brocacef Supplies & Services u de mogelijkheid uw drukwerk voor u op te slaan en op afroep bij u te leveren in de apotheek.

Heeft u interesse in één van onze producten of diensten en/of een specifieke vraag, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling binnendienst via telefoonnummer 030 686 22 11. Onze bekwame medewerkers staan u graag te woord.

 

Etiketten

Diverse etiketten

Etiketten

Voor alle printers en diverse apotheekinformatiesystemen beschikt Brocacef Supplies & Services over de vereiste etiketten. Binnen ons assortiment bestaan velerlei etiketten die geschikt zijn te plakken op diverse ondergronden als bijvoorbeeld van flacons, tubes, glazen & kunststof medicijnflessen, karton en papier.

Bent u op zoek naar een etiket met een semi-permanente lijmlaag, opdat u het etiket gemakkelijk van het artikel kunt afhalen, of zoekt u juist een etiket met een permanente lijmlaag voor op bijvoorbeeld een diepvriesartikel, Brocacef Supplies & Services kan het u leveren.

Op uw verzoek behouden wij kosteloos een doos van uw bedrukte etiketten op voorraad. Bij afroep vóór 12.00 uur kunnen wij de doos etiketten nog dezelfde dag versturen.

Tevens kunnen wij blanco etiketten welke geschikt zijn voor de meest voorkomen etikettenprinters in de apotheek, uit voorraad leveren.  Door de grote diversiteit aan type etikettenprinters en bijbehorende etiketten, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze medewerkers van de verkoop binnendienst via telefoonnummer 030 – 686 22 11 of via het email adres info@brocacefsupplies-services.nl, voor advies op maat.

 

Gepersonaliseerd drukwerk

Gepersonaliseerd drukwerk

Gepersonaliseerd drukwerk

Het is mogelijk velerlei gepersonaliseerd drukwerk op maat en geheel volgens uw specifieke wensen en vereisten (op) te maken en leveren. U kunt hierbij denken aan divers drukwerk als bijvoorbeeld Kwitanties en Rekeningen, Enveloppen, Briefpapier, A6-briefjes en/of Promotionele items.

Al naar gelang uw vraag kan Brocacef Supplies & Services de verschillende drukwerk-uitingen (voor uw apotheekinformatiesysteem) op maat opmaken, met de gewenste bedrukking, in gewenst formaat en in de kleur en het materiaal van uw voorkeur.

 

Zakken, tassen en vouwdozen

Zakken, tassen en vouwdozen

Zakken, Tassen en Vouwdozen

Voor gepersonaliseerde zakken, tassen en vouwdozen, volledig volgens uw huisstijl, kunt u bij ons terecht. Naast verschillende modellen, formaten en bedrukkingen kunnen wij u zakken, tassen en vouwdozen tevens leveren in verschillende soorten materialen.

Wij leveren bijvoorbeeld zeer sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen en blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. Ook voor deze artikelen geldt dat wij grote oplages voor u kunnen opslaan en op afroep kunnen uitleveren.