Astir 3e prijs

Derde plaats Gold Collagen Pure tijdens Astir Beauty Awards 2017!

Donderdag 9 maart jl. tijdens de uitreiking van de Astir Beauty Awards, eindigde Gold Collagen Pure op een hele mooie derde plaats binnen de categorie ‘Nieuwkomer van het jaar’! De vakjury, bestaande uit de leden van BeautypersNL, verkoos Gold Collagen Pure uit meer dan 200 deelnemende producten.

BeautypersNL bestaat al ruim 30 jaar en heeft ruim 35 toonaangevende leden. Dit zijn allen beautyjournalisten die dagelijks schrijven over beautyzaken voor de bekende (glossy) magazines, dagbladen, websites, blogs of vakbladen en volledig up to date zijn wat betreft de laatste ontwikkelingen op beautygebied. De Astir Beauty Awards zijn dé beauty Oscars van Nederland voor de beste cosmetica-introducties van het afgelopen jaar en werden recent voor de 32ste keer uitgereikt. Het is de eerste keer dat een vloeibaar beauty voedingssupplement een Astir gewonnen heeft.

Klik hier voor het volledige Persbericht & Juryrapport waarin Gold Collagen Pure wordt geroemd omdat…

  • het een product is dat echt werkt! Na een week gebruik wil je niet meer zonder. ´s-Morgens na het opstaan kijk je al uit naar dit flesje met de belofte dat het je huid van binnenuit verzorgt.
  • het beauty van binnenuit ondersteunt. Het is een vloeibaar supplement met collageen, vitaminen en mineralen gericht op schoonheid. Een echte booster!
  • je je huid al na de eerste kuurweek zachter en steviger ziet en voelt worden.
Menu