Nieuws over de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services

Bent u werkzaam als producent of (loon)verpakker in de cosmetische, farmaceutische of veterinaire branche? Dan hebben wij interessant nieuws voor u! De verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services B.V. gaat zich differentiëren. Een deel van de activiteiten gaat verder onder de naam Blockline.

De komende maanden gaan wij de verpakkingsactiviteit van Brocacef & Services B.V. gericht op de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche, re-branden naar Blockline. Dit betekent dat de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services naast een nieuwe naam, ook een eigen Look & Feel (vormgeving) krijgt.

Het doel van deze re-branding is om ons als professionele partner voor kwalitatieve verpakkingen en maatwerk oplossingen te presenteren aan een bredere (potentiële) klantgroep. Hiermee willen we, voor ons, nieuwe markten aanboren. Voor de duidelijkheid willen we benadrukken dat Blockline slechts een naam is voor de verpakkingsactiviteit gericht op de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. Blockline opereert onder de vlag van Brocacef Supplies & Services. Voor u als (potentiele) klant betekent dit concreet dat u zaken doet met Brocacef Supplies & Services B.V.

Een passende verpakking voor uw product

Maak kennis met Blockline, de verpakkingentak van Brocacef Supplies & Services BV voor de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. Ruim 55 jaar bieden wij standaard en maatwerkverpakkingen. In die tijd hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers en samenwerkingspartners.

Deze relaties koesteren we, want samen staan we vele malen sterker dan alleen. En daarvan plukt uw onderneming de vruchten van.

Stelt uw product specifieke eisen aan de primaire verpakking, dan hebben we de oplossing. Maar we helpen u ook graag bij het vinden van een passende secundaire verpakking. Heeft u een andere wens of behoefte? Vraag naar onze maatwerkoplossingen. Neem hiervoor contact op met onze collega’s per mail info@brocacefsupplies-services.nl of via 030 – 686 22 11.

Farmaceutische GMP verpakkingen

Blockline besteedt veel zorg aan farmaceutische GMP verpakkingen en bijbehorende documentatie. Om daar meer inhoud aan te geven, hebben wij een speciale GMP omverpakkingslijn onder onze eigen naam Blockline. Tot het Blockline assortiment behoren o.a. zalfpotten, PET flessen, tablettenflacon en (oog)druppelflacons. De productlijn wordt continu uitgebreid.

De juiste primaire verpakking

We hebben een schat aan ervaring op het gebied van primaire verpakkingen. Verpakkingen die direct in contact komen met het product zoals potten en flessen. Op basis van de productspecificaties adviseren we u graag wat voor u de beste keuze is: glas, kunststof, aluminium of een ander materiaal. Vanzelfsprekend denken we ook met u mee over slimme alternatieven en innovatieve verpakkingen.

Een secundaire verpakking met uitstraling

Ook kunt u bij ons terecht voor secundaire verpakkingen zoals kartonnen vouwdoosjes en papieren draagtassen. En voor alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals de materiaalkeuze en de bedrukking. U wilt per slot van rekening niet alleen een functionele verpakking. De uitstraling van uw product moet ook optimaal zijn.


Ons standaard assortiment

• Airless flacons en potten
• Capsules
• Dispensers
• Druppelflesjes
• Flessen
• Injectieflacons
• Innovatieve sluitingen
• Kartonnen vouwdoosjes
• Luxe cosmeticapotten en flacons
• Orale spuiten
• Papieren draagtassen
• Potten
• Tubes
• Verzegelbare kunststof potten

Via de website van Brocacef Supplies & Services en onze andere kanalen zoals LinkedIn houden we u graag op de hoogte van deze re-branding. Vanaf april heten wij u online welkom op www.blockline.nl

Menu