De Microsoft ondersteuning voor Windows 7 loopt bijna af

Microsoft levert sinds oktober 2009 productondersteuning voor Windows 7, voor een periode van 10 jaar. Wanneer deze periode afloopt, levert Microsoft geen ondersteuning meer.  De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020.

Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates meer geleverd voor het product, hierdoor wordt uw computer kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Windows 7 blijft wel actief maar wanneer er nieuwe beveiligingslekken opduiken, is er vanuit Microsoft geen ondersteuning meer. Het is dus niet meer veilig om te werken met Windows 7. Daarom raden wij ten zeerste aan om over te stappen voor januari 2020.

Als u wilt profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we u aan over te stappen naar een nieuwe computer met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele computers met Windows 7 te upgraden. Brocacef Supplies & Services heeft alle voorbereidingen getroffen om te kunnen helpen met het overstappen naar Windows 10.

Uw ICT-omgeving moet up to date zijn als het om de bescherming van uw klantgegevens gaat. Of het nu om leveren, onderhouden, beheren en monitoren van uw digitale omgeving gaat, wij adviseren en helpen u graag. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze servicedesk. Zij kunnen u hier meer over vertellen en een (kosteloos) inventarisatie bezoek inplannen zodat één van onze specialisten op locatie komt om u toe te lichten welke computers nog geschikt zijn voor Windows 10.

Wanneer u na het inventarisatiebezoek besluit om u door ons te laten helpen bij de overstap naar Windows 10, dan krijgt u de kosten van het inventarisatiebezoek terug. Maak hiervoor een afspraak met onze ICT servicedesk, bereikbaar via het telefoonnummer 030 – 68 62 260 of per mail op servicedesk@brocacefsupplies-services.nl

ICT dienstverlening
Menu