Brocacef Supplies & Services B.V. breidt per 1 mei haar dienstverlening uit

Veterinaire apparatuur

Eind maart stelden wij u op de hoogte van het feit dat Brocacef Supplies & Services ook na 1 mei uw vertrouwde partner blijft op het gebied van (service) onderhoud aan veterinaire apparatuur. In ditzelfde bericht kondigden wij aan ook de verkoop van deze apparatuur te onderzoeken.

Wij zijn verheugd te kunnen laten weten dat u vanaf heden bij ons terecht kunt voor het assortiment apparatuur waarmee u vanuit Brocacef Veterinaire Diensten bekend bent. Dit assortiment vindt u als vanouds in de webshop www.vetin.nl. Voor uw gemak zetten wij als Brocacef Supplies & Services deze online activiteit voort. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw persoonlijke inlog gegevens voor deze webshop.

Kortom, Brocacef Supplies & Services staat voor u klaar als het gaat om (service) onderhoud van uw apparatuur. Maar ook bij de aanschaf van nieuwe en/of vervangende apparatuur kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie bezoekt u onze webshop www.vetin.nl. Wij kijken uit naar een intensivering van onze samenwerking.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Brocacef Supplies & Services op telefoonnummer (030) 686 22 60 of per mail ts@brocacef.nl . Uiteraard kunt u ook met vragen over het assortiment in de webshop of het laten uitwerken van een offerte op maat bij ons terecht. Onze collega’s van Technische Service staan graag voor u klaar.

Menu