Brocacef Supplies & Services B.V. blijft uw vertrouwde partner op het gebied van veterinaire apparatuur

Op 27 februari jongstleden bent u door Brocacef Groep op de hoogte gesteld van het feit dat per 1 mei aanstaande de veterinaire activiteiten stoppen. In diezelfde brief werd gemeld dat Brocacef Supplies & Services B.V. het onderhoud, de service en verkoop van veterinaire apparatuur voortzet.

De afgelopen maand hebben wij over deze aankondiging van een aantal van u vragen ontvangen. Graag willen wij u met dit bericht laten weten dat er achter de schermen de nodige actie is genomen. Wij willen nogmaals bevestigen dat wij onze dienstverlening onveranderd voortzetten.

Wij staan voor u klaar als het gaat om (service) onderhoud van uw apparatuur. Ook bij aanschaf van nieuwe en/of vervangende apparatuur kunt u bij ons terecht. Hiervoor hebben wij al de nodige (exclusieve) contracten met leveranciers gesloten. Binnenkort vindt u alle nodige informatie hierover op www.brocacefsupplies-services.nl

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Brocacef Supplies & Services op telefoonnummer (030) 686 22 60. Onze collega’s van Technische Service staan graag voor u klaar.

Met vriendelijke groeten

Brocacef Supplies & Services B.V.

Roelof Overbeek
Directeur Brocacef Supplies & Services

Menu