Maak kennis met Blockline – onze verpakkingsactviteit

Op zoek naar een passende verpakking voor uw product? Bekijk de mogelijkheden op www.blockline.nl

Maak kennis met Blockline, de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services B.V. speciaal voor producenten en (loon)verpakkers in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche.

Blockline (voorheen Blockland) is de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services, opgericht in 1964. In eerste instantie lag de focus voornamelijk op farmaceutische verpakkingen. Vanwege de hoge kwaliteitseisen die Blockline aan haar verpakkingsassortiment stelde, ontstond er al snel vraag uit andere sectoren.

Ook vandaag de dag heeft Blockline kwaliteit hoog in het vaandel. Alle verpakkingen binnen ons assortiment betrekken wij als (exclusief) distributeur van leveranciers die naar onze kwaliteitsstandaarden opereren. Wilt u verpakkingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, dan hebben wij daarvoor onze eigen Blockline verpakkingslijn. Deze is GMP proof.

Vele leveranciers, producenten of (loon)verpakkers in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branches weten ons te vinden. Ook u laten wij graag profiteren van de kennis en expertise die wij in de afgelopen 55 jaar hebben opgebouwd.

Blockline, een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen uw verpakking moet voldoen en samen met u op zoek gaat naar de perfecte oplossing. Betaalbaar, aansprekend en innovatief volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Blockline

Benieuwd naar onze maatwerkoplossingen of heeft u een andere verpakkingsvraag? Onze collega’s van Customer Service staan voor u klaar. Bel tijdens kantooruren naar (030) 686 22 55 of stuur een mail naar info@blockline.nl