Bezoek onze ICT Dienstverlening tijdens het KNMP 2019

Altijd een veilige en zorgeloze ICT-omgeving in uw apotheek 

Dit jaar zullen ook onze collega’s van ICT Dienstverlening aanwezig zijn bij het KNMP najaarscongres op dinsdag 8 oktober te Utrecht. U kunt ons bezoeken bij onze stand op nr 20. Het KNMP thema sluit aan op het “Langer thuis” programma van Rijksoverheid, gericht op de grote en groeiende groep ouderen die zelfstandig thuis wonen.

Het uitgangspunt van het programma is de wens van ouderen om zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig te kunnen blijven wonen, met ondersteuning, en zorg die aansluit bij hun persoonlijke behoeften.

Brocacef Supplies & Services ontzorgt uw apotheek volledig op het gebied van ICT, waardoor u de zorg kunt verlenen die uw patiënten nodig hebben. Wij ontzorgen al vele jaren meer dan 550 apotheken en apotheekhoudende huisartsen met onze ICT Dienstverlening.

Onze wereld digitaliseert en dit geldt ook voor apotheken. De technologie moet uw werk vergemakkelijken en de zorg die u biedt optimaliseren. Brocacef Supplies & Services kan u advies op maat geven over een efficiënte en compliant ICT omgeving in uw apotheek.

Of het nu om leveren, onderhouden, beheren en monitoren van uw digitale omgeving gaat, wij adviseren en helpen u graag. Naast onze abonnementen kunnen we ook ICT projecten verzorgen voor uw apotheek zoals bij een verhuizing, opening of een software migratie.

Waarom kiezen voor de ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services?

  • Volledige ontzorging op het gebied van ICT met landelijke dekking en een breed scala aan professionele diensten.
  • Met een SLA gegarandeerde oplostijd.
  • Advies op maat van betrokken en flexibele ICT-experts die de verschillende apotheek processen en apotheek informatie
    systemen van binnenuit kennen.
  • Voortdurend optimale beveiliging en efficiëntie door onze monitoring met patch management en antivirus.
  • Support op afstand en op locatie door onze professionele ICT engineers en servicedesk met hoog oplossend vermogen.
  • Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, denk onder andere aan paperless en flow.
  • Nauwe samenwerking met CompuGroupMedical (CGM Apotheek) en PharmaPartners (Pharmacom) zorgt voor optimale ICT voor uw apotheek.
KNMP

Wilt u meer weten over onze ICT Dienstverlening? Bezoek ons op 8 oktober in onze stand.

Het programma en additionele informatie voor deze dag kunt u hier terugvinden. Tickets voor het congres kunt u via deze link bestellen.

Menu