Bezoek ons op 23, 24 en 25 juni tijdens EMPACK 2020 in Utrecht

De verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services B.V. gaat zich differentiëren. Een deel van de activiteiten gaat verder onder de naam Blockline. Blockline zal zich voor het eerst naar buiten toe presenteren tijdens de verpakkingsvakbeurs Empack Nederland in Utrecht op 23, 24 en 25 juni in Utrecht. In verband met het corona virus is het congres verplaatst.

De komende maanden gaan wij de verpakkingsactiviteit van Brocacef & Services B.V. gericht op de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche, re-branden naar Blockline. Dit betekent dat de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services naast een nieuwe naam, ook een eigen Look & Feel (vormgeving) krijgt.

Blockline EMPACK

Het doel van deze re-branding is om ons als professionele partner voor kwalitatieve verpakkingen en maatwerk oplossingen te presenteren aan een bredere (potentiële) klantgroep. Hiermee willen we, voor ons, nieuwe markten aanboren.

Voor de duidelijkheid willen we benadrukken dat Blockline slechts een naam is voor de verpakkingsactiviteit gericht op de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branche. Blockline opereert onder de vlag van Brocacef Supplies & Services.

Voor u als (potentiële) klant betekent dit concreet dat u zaken doet met Brocacef Supplies & Services. Zoals u van ons gewend bent is de eigen Blockline verpakkingslijn GMP proof. De overige verpakkingen binnen ons assortiment betrekken wij, als (exclusief) distributeur, bij leveranciers die naar onze kwaliteitsstandaarden opereren. Tot slot doen wij bij Blockline ook voor maatoplossingen net dat stapje extra.

Wij vertellen u hier graag meer over tijdens EMPACK 2020. U kunt via de bovenstaande banner gratis toegangskaarten verkrijgen en in de onderstaande plattegrond kunt u onze stand E218 Hal 2 vinden.

Het event over de toekomst van verpakkingstechnologie

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hier wordt de totale verpakkingsketen van materiaal, technologie, machines en verpakkingen gepresenteerd onder één dak. Hier komen 320 exposanten, 8.500 bezoekers en 30 sprekers samen om de laatste ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie met elkaar te delen of juist te verkrijgen. 

Dat maakt van Empack een belangrijke en unieke gelegenheid om direct in contact te treden met de totale verpakkingsindustrie, in slechts drie dagen tijd. Dankzij vooraanstaande branchepartijen en samenwerkingspartners is er een uitgebreid programma opgesteld waarin de meest actuele thema’s en kennis aan bod komen. De thematieken van Empack 2020 zijn:   

  • Towards Zero Waste: pluk de vruchten van je afval
  • Carbon free future: hoe compenseer je CO2?
  • Renewable materials: alle aspecten van materiaal
  • Food for thought: alles over voedselveiligheid en de kracht van kunststof
  • Design for Intented Use: een update over slim verpakkingsdesign

Met de “smartbadge technologie” kunt u op eenvoudige wijze de stands die voor u relevant zijn scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvangt u alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox.

Klik op de afbeelding voor volledige weergave
Menu