Bezoek Livsane bij het KNMP voorjaarscongres 2020

Ook dit jaar is Livsane aanwezig tijdens het KNMP Voorjaarscongres, op dinsdag 10 maart in Utrecht. Kom alles te weten over het unieke Livsane concept en geef uw handverkoop een impuls. We verwelkomen u graag op stand 16, tegenover de Brocacef stand.

Livsane, hét zelfzorgmerk voor de apotheek. Met een herkenbare en professionele uitstraling en promotionele/ inhoudelijke materialen ondersteunt Livsane u om uw zorgconsument van optimaal advies te voorzien en de zichtbaarheid van u als zorgverlener in de wijk te vergroten. Met als doel uw zorgconsument aan u te binden.  

Livsane biedt het meest complete assortiment (zelfzorg)producten: van OTC geneesmiddelen, crèmes en zalven, vitamines & mineralen, verzorgingsproducten en hulpmiddelen tot wondzorg. De productlijn van Livsane wordt dit jaar verder uitgebreid met onder andere Cetrizine, Diclofenac en tissueboxen. Speciaal en alleen voor apotheken zijn de producten van Livsane te bestellen bij bijna iedere groothandel of rechtstreeks in de webshop van Brocacef Supplies & Services.

Met Livsane producten en uw deskundig advies verleent u de best mogelijke zorg aan uw zorgconsument. Livsane is niet voor niets, hét apotheekmerk. We verwelkomen u graag, 10 maart in Utrecht op stand 16.

In 2020 introduceert Livsane binnen haar concept het digitale reclamescherm, niet alleen een wachtverzachter maar zeker ook een middel om uw handverkoop een impuls te geven. Eén van de vele redenen om ons te bezoeken tijdens het KNMP Voorjaarscongres.

Wilt u over het Livsane concept op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. U kunt op de website van Brocacef Supplies & Services terecht voor bestellingen. Klik hier voor meer informatie over het Livsane concept.

Met vriendelijke groet,

Team Livsane

Bent u niet in de gelegenheid ons tijdens het KNMP congres te bezoeken maar is uw interesse toch gewekt? Dan nodigen wij u uit een afspraak te maken met één van onze accountmanagers. U kunt hiervoor contact opnemen met onze Customer Service, telefoonnummer: 030 – 686 22 11.

Menu